GIC Fin* Touchant Jaunet d'eau sbi c s.01.05 2008

Lilalla (Fin* Touchant A'la Paris DM sbi n X CH Pirimirrin Wiseman sbi c ) on monta nimeä, Lilleri, Pilleri ja Lilukka. Lila on ensimmäisen birmani "Saimin" tytär. Sukujuuret kaukana Ranskassa asti. Luonteeltaan Lila on erittäin lempeä ja hiljainen.
Lilalla on ollut kolme pientä pentuetta. Ensimmäisellä kerralla kolme pentua ja kahdella seuraavalla kerralla vain yksi pentu. Äitinä Lila on huolehtivainen ja kärsivällinen pentujaan kohtaan.
Lila on sydänultrattu (pawpeds hyväsytty) ja kaikki tulokset olivat negatiivisa.Pentuja Lila on saanut yhteensä kuusi kertaa, kaikki pentueet ovat ollee pieniä joten jälkeläisiä Lilalle on jäänyt 11 kappaletta. Keväällä 2014 Lilasta tuli kastraatti.

Fin* Touchant A'la Paris sbi n s. 18.04.2004

Ihana Saimini muuti meille sijoitukseen Lehtosen Tialta v.2007 ja muutti elämäni täysin. Aloitin uudestaan kasvatuksen ja näyttelyissä käymisen. Saimin myötä olen saanut elämääni monta uuttaa ihanaa ihmistäkin.
Saimi itse on todella suuri persoona, varsinainen matriarkka kissojen keskuudessa. Saimi on myös ollut hyvin terve kissa ja synnytykset sujuneet hyvin.Saimi on ollut loistava äiti kaikille viidelle pentueelleen ja on välillä hoitanut tyttärensäkin pentuja yhtä suurella antaumuksella. Saimi itse ei ole näyttelyissä juurikaan esiintynyt mutta jälkeleiset ovat menestyneet niin hyvin, että Saimi on saanut DM tittelin.
Kiitos Tialle luottamuksesta, että olen Saimin saanut kotiini ja uudestaan pääsyt rakkaan harrastukseni pariin.

Fi*Framillan Farfalina

"Falla" on ensimmäinen rexini ja nykyään viettää jo eläkepäiviä kastraattina. syntynyt 6.4.2011. Fallan myötä syntyi rakkaus rexkissoihin. 

Vanhapoika Nerppa s. kesällä 2001

"Mammanpoika" Nerppa muutti meille nelivuotiaana nuorukaisena, hieman aran oloisesta pojasta on kasvanut kaunis, älykäs,rohkea, suvaitsevainen,rauhallinen ja rakastava kissa. Nerppa lienee minun silmäteräni, nukkuu tyynyni vieressä ja hänen elämässään olen se kaikkein tärkein ihminen.
Nerppa on kärsivällisesti ollut mukana hoitamassa meillä syntyneitä pentuja, ei ole Nerpan häntää parempaa lelua vielä pennuille keksitty.
Nerppa hyväksyy myös helposti kaikki meillä vierailevat kissat, niin kollit kuin naaraatkin ja menee siinä sivussa koiratkin ..jos sellanen paikalle sattuu.


Nerppa siirtyi tähdeksi taivaalle keväällä 2014 sairauden uuvuttamana. Lepää rauhassa rakas <3

Kommentit

30.11.2017 14:15

Anne-Mari Luhtala

Moikka! Kyllä Erno on Wiseman. Ihana vanha herrasmies, jolla on niin kultainen luonne <3 lila on kovin paljon Ernon näköinen. Lempeä katse hänellä, ihan kuin isällään. Kaunis kissa kaikin puolin.<3

28.11.2017 14:24

Anne-Mari Luhtala

Mietinkin, että onko meidän Ernolla jälkeläisiä minkäverran ja onhan niitä näköjään <3

28.11.2017 22:23

Merja

Hei! Erno taitaa olla Lilan isä, Wiseman? Jos niin on, jälkeläisiä löytyy Lilalta 11 kappaletta ja sen siskolta 13 kappaletta, toki niilläkin on jälkeläisiä.