Hienoa, että olet päätynyt hankkimaan perheeseesi juuri Pyhä birman. Birma on luonteeltaan seurallinen ja rakastettava lemmikki, aidosti lasten kanssa viihtyvä kissa. Kasvattamani kissat elävät rakastettuina perheenjäseninä ja sellaiseen kotiin toivon myös jokaisen pennun pääsevän. Myös sijoituskodit naaraille on valittu niin, että ensisijaisesti kissa on perheen lemmikki.

Lemmikkitasoisella kissalla on yleensä jokin pieni, lähinnä "kauneusvirhe" joka estää sen menestymisen kovin pitkälle näyttelyissä. Virhe on useinmiten värissä. Lemmikkipennun ostaja sitoutuu leikkauttamaan kissan kun se on sukukypäsä, eikä sitä ole syytä käyttää kasvatukseen.

 

Siitostasoinen kissa on sellainen , jolla voi olla myös pieniä virheitä, mutta joka suvultaan tai joltain muulta ominaisuudeltaan soveltuu kasvatukseen. Sen voi olettaa pärjäävän ainakin alemmissa luokissa näyttelyissä.

 

Näyttelytasoinen kissa on kaunis, harmooninen ja mahdollisimman lähellä standarin määrittelemää birmaa.

 

Noudatan kaikessa kasvatuksessa Kissaliiton ja Fife:n asettamia sääntöjä ja suosituksia.

 

Kun pentu on valmis muuttamaan uuteen kotiin, se on:

Vähintään 12 vko:n ikäinen

Painaa 1200g

Rekisteröity

Madotettu useita kertoja

Rokotettu kahdesti

Eläinlääkärin tarkistama

Tunnistemerkitty

Sisäsiisti

Terve

Pieni pentupaketti

Jäsenyys Pirkanmaan Rotukissayhdistykseen yhdeksi vuodeksi

 

Pentujen hinnoista:

Hinta alk. 1000e

Toivon, että uudesta kodista pidetään minuun yhteyttä ja kerrotaan kuulumisia silloin tällöin. Kuvat ovat myös aina tervetulleita.Itse olen aina käytettävissä kun tulee kysyttävää kissan hoidosta tai jostain muusta pentuun liittyvästä.

Kasvateillani on elinikäinen palautusoikeus. Jos syystä tai toisesta joudut luopumaan kissasta, niin ilmoitathan välittömästi minulle. En halua kissan joutuvan kiertämään kodista toiseen, vaan autan etsimään sille uuden kodin tai otan takaisin omaan kotiini. Mahdollinen rahan palautus maksetusta hinnasta kissan palautuessa takaisin minulle sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Jos olet kiinnostunut kasvatuksesta toimin mielelläni mentorina!